Avís legal

DADES GENERALS

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic posem a la vostra disposició les dades següents:

CASHKEEPER SL está domiciliada en la calle Verema núm 13 nave 1 de Calonge, con CIF B55099477. Inscrita al Registre Mercantil de Girona, Vol. 2816, Foli 102, Full Gi51430. Al web www.cashkeeper.es hi ha una sèrie de continguts de caràcter informatiu sobre màquines de gestió d’efectiu.

El seu objectiu principal és facilitar als clients i al públic en general, la informació relativa a l’empresa, als productes i serveis que s’ofereixen.

 

CONDICIONS D’ÚS

Les condicions d’accés i ús del present lloc web es regeixen per la legalitat vigent i pel principi de bona fe comprometent-se l’usuari a fer un bon ús del web. No es permeten conductes que vagin contra la llei, els drets o els interessos de tercers.

 

Ser usuari del web de www.cashkeeper.es implica que reconeix haver llegit i acceptat les presents condicions i allò que les estengui la normativa legal aplicable en aquesta matèria. Si pel motiu que fos no esteu d’acord amb aquestes condicions no continueu usant aquesta web. Qualsevol tipus de notificació i/o reclamació només serà vàlida per notificació escrita i/o correu certificat.

 

RESPONSABILITATS

CASHKEEPER SL no es fa responsable de la informació i continguts emmagatzemats en fòrums, xarxes socials o qualsevol altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de forma independent a la pàgina web del prestador.

 

Tot i això, tenint en compte els art. 11 i 16 de la LSSI-CE, CASHKEEPER SL es compromet a la retirada o, si escau, bloqueig dels continguts que poguessin afectar o contravenir la legislació nacional o internacional, drets de tercers o la moral i l’ordre públic.

 

L’empresa tampoc no es responsabilitzarà dels danys i perjudicis que es produeixin per errors o males configuracions del programari instal·lat a l’ordinador de l’internauta. S’exclou tota responsabilitat per alguna incidència tècnica o error que es produeixi quan l’usuari es connecti a Internet. Igualment, no es garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés al lloc web.

 

Així mateix, CASHKEEPER SL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a la seva pàgina web, així com la configuració o presentació del mateix, en qualsevol moment sense assumir-ne cap responsabilitat.

 

Us comuniquem que qualsevol preu que pugueu veure a la nostra web serà només orientatiu. Si l’usuari vol saber amb exactitud el preu o si el producte en el moment actual compta amb alguna oferta de la qual es pot beneficiar ha d’acudir a alguna de les botigues físiques de què disposa CASHKEEPER SL

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

CASHKEEPER SL és titular de tots els drets sobre el programari de la publicació digital així com dels drets de propietat industrial i intel·lectual referits als continguts que s’incloguin, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter públic que no són propietat de aquesta empresa.

 

Cap material publicat en aquesta web no podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit de CASHKEEPER SL

 

Tota la informació que es rebi a la web, com ara comentaris, suggeriments o idees, es considerarà cedida a CASHKEEPER SL de manera gratuïta. No heu d’enviar informació que NO pugui ser tractada d’aquesta manera.

 

Tots els productes i serveis d’aquestes pàgines que NO són propietat de CASHKEEPER SL són marques registrades dels seus propietaris respectius i són reconegudes com a tals per la nostra empresa. Només apareixen a la web de CASHKEEPER SL a efectes de promoció i recopilació d’informació. Aquests propietaris poden sol·licitar la modificació o l’eliminació de la informació que els pertany.

 

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Aquestes condicions generals es regeixen per la legislació espanyola. Per a qualsevol litigi que pogués sorgir relacionat amb el lloc web o l’activitat que s’hi desenvolupa seran competents Jutjats de Sant Feliu de Guíxols, renunciant expressament l’usuari a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.