cashkeeper

Sobre nosaltres

La idea de CashKeeper va néixer de la necessitat percebuda en alguns sectors, sobretot de venda ràpida, dels problemes habituals de gestió, arqueig i tancament de caixa així com dels errors recurrents que porten errors sistemàtics de caixa.
Després d’un llarg període d’incubació d’idees i prenent com a base la nostra experiència de més de 20 anys al món del TPV, i un cop la tecnologia va viabilitzar la idea, el març del 2011 es va constituir CashKeeper com a marca comercial i entitat pròpia per poder donar sortida a les inquietuds manifestes dels tancaments diaris de caixa, aportant un plus de seguretat i higiene com partners ideals de les nostres solucions de gestió d’efectiu.

Des del primer dia CashKeeper s’ha centrat a aportar solucions per a clients petits i mitjans que busquin equips adaptats a les seves necessitats, tant en disseny com en mida i pressupost.

A CashKeeper ens perfilem com un col·laborador de confiança del punt més important de tot negoci: la caixa. Volem ser un referent en les transaccions en efectiu del punt de venda, aportant seguretat, temps, valor i tranquil·litat als nostres clients i usuaris.

La nostra missió és promoure l’ús de l’efectiu en un entorn de confiança i tranquil·litat, un mitjà de pagament demonitzat sovint però que garanteix un ús democratitzat i anònim de les transaccions, oferint solucions amb impacte ambiental positiu.

Davant l’augment del pagament electrònic als comerços, CashKeeper pot aportar solució a la gestió de l’efectiu sigui quin sigui el nombre d’operacions diàries del seu establiment, moltes o poques, i sense comissions.

Mentre l’efectiu sigui un mètode
de pagament de curs legal,
cal gestionar-ho

I CashKeeper
és el seu millor partner

El nostre equip

Alexandra Colls

Alexandra Colls

CEO

Francesc Carrascosa

Francesc Carrascosa

Director comercial

Jordi Bayer

Jordi Bayer

Director tècnic

Equip CashKeeper

Equipo Cashkeeper